هوش مصنوعی Midjourney

این روزها اغلب صحبت از هوش مصنوعی و کاربردهای شگفت انگیز آن است. نگرانیهایی هم مطرح است که در آینده نه چندان دور این فناوری جای آدمها را در خیلی کارها خواهد گرفت و شغلهای زیادی با هوش مصنوعی جایگزین خواهند شد. با این همه با یک دید خوشبینانه اگر نگاه کنیم، میتوانیم بگوییم که در آستانه آغاز یک عصر جدید در فناوری هستیم که به نظر با ایجاد فرصتهای تازه در زمینه‌های گوناگون، در جهت رفاه و کاهش رنجهای انسان خواهد بود. البته هوش مصنوعی چندین سال است که در پزشکی و بویژه در شاخه تشخیصی آن یعنی رادیولوژی به عنوان یک دستیار قابل اعتماد برای کاهش خطاهای تشخیصی استفاده میشود.

در این مدت از میان ابزارهای هوش مصنوعی که در زمینه طراحی در دسترس همگانی قرار گرفته، سرویس میدجرنی (Midjourney) بسیار جالب و پیشروست. این ابزار با توضیح‌های متنی که از کاربر دریافت میکند میتواند تصاویری هنری در سبکهای طراحی مختلف تولید کند و میشود برای خیال پردازیهای خلاقانه و عینی کردن آرزوها از آن بهره برد. برای نمونه میتوانی به عنوان یک زن خودت را جای بزرگانی چون ماری کوری در آزمایشگاه تصور کنی.
او به عنوان یک فیزیک‌دان و شیمی‌دان، تنها زن و اولین کسی است که دو بار جایزه نوبل گرفته و تنها کسی است که موفق به دریافت جایزه نوبل در دو زمینه علمی متفاوت شده است. او به همراه همسرش پیر کوری، کاشف عنصر رادیوم و از پیشگامان دانش رادیولوژی است. 

چند نمونه از تصاویری که با میدجرنی ساخته‌ام با شما دوستان به اشتراک میگذارم.

مادام-کوری midjourney میدجرنی هوش-مصنوعی ماری-کوری